Відповідно до наказу №1224 Міністерства Соціальної Політики України 27.08.2018 змінилися норми видачі захисного спецодягу для багатьох підприємств електроенергетичної галузі. Пропонуємо ознайомитись з нашим асортиментом засобів для захисту від електричної дуги.

У зв'язку з виходом нового наказу №293 від 26.02.2018«Про затвердження норм безкоштовної видачі спеціалізованого одягу, спеціалізованого взуття та інших індивідуальних засобів захисту для працівників лісового господарства» компанія Legio  представляє «Костюм для вальщика лісу», «Костюм для захисту від води та розчинів нетоксичних речовин», а також «Плащ для захисту від води».

Захисний костюм пожежного – це комплект багатошарового спеціального захисного одягу загального призначення, що складається з куртки та напівкомбінезону. Костюм призначений для захисту пожежника від небезпечних та шкідливих факторів довкілля, що виникають під час гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт, а також від несприятливих кліматичних впливів.

Особливості, відповідність стандартам та як відрізнити справжній костюм від підробки.

Що таке електрична дуга і як від неї захистити життя та здоров'я співробітника